Coola neonlampor hos Inspiri

Under “Nyheter, tips, kampanjer m m” informeras du emellanåt om förmånliga kampanjer samt får tips och presentationer av utvalda produkter, roliga retrobutiker m m. Informationen innehåller reklamlänkar

Piffa upp hemmet med en neonlampa

Neonlampa i form av en flamingo på en lampfot. Rosa ljus.
Cool flamingolampa som du hittar hos Inspiri

För dig som eftersöker en retrokänsla i hemmet är neonlampan det perfekta valet. Oavsett om vardagsrummet behöver piffas upp eller om köket ska inredas i retrostil är den ett måste. Kanske är du ute efter en unik, oförglömlig present till en nära vän, födelsedagsgris eller konfirmand. Hos Inspiri hittar du neonskyltar med spännande teman:

  • Love
  • Flamingofeber
  • Dreams

Neonbelysning bygger på teknik som funnits i över 100 år. Ädelgasen som sedan dess har använts för att lysa upp allt från reklamskyltar till konstinstallationer blev mycket populär under mellankrigstiden.

Med de senaste årens “retroboom”, och den nostalgikänsla många känner för svunna tider, har neonlampan fått ett rejält uppsving. Dess unika och tidlösa design ger inspiration och gör den till den perfekta inredningsdetaljen för dig som vill liva upp hemmet. Inspiri erbjuder dig ett stort utbud av neonlampor i olika former och färger där du garanterat hittar något som faller dig i smaken.