Fåtöljer

Designfåtöljer

Nytillverkade ikoniska fåtöljer från välrenommerade varumärken = retro!

->Designfåtöljer hos Confident Living

OX DENMARQ KS Chair Fladdermusfåtöljen – Hazelnut |

 

Tillhör du den stora skara designintresserade som vurmar för de populära designklassikerna? Intresset är stort, så du är absolut inte ensam i detta.

Fåtöljer i ikonisk formgivning hittar du i flera inredningsbutiker på nätet. Vad sägs t ex om en Jetson-fåtölj av Bruno Mathsson, en lounge chair av Charles och Ray Eames, Tankstolen fåtölj av Alvar Aalto eller varför inte de populära Svanen eller Ägget av Arne Jacobsen? Det finns hur många designklassiker som helst att välja mellan. En ikonisk fåtölj från ett välrenommerat varumärke är en investering. Har du en smal budget kan du köpa begagnat. Föredrar du att handla nytt är det bara att välja och vraka i inredningsbutikerna på nätet eller i de fysiska möbelaffärerna som erbjuder heminredning från de kända märkena.

Confident Living är en välrenommerad inredningsbutik på nätet. Flera kända designalster ingår i deras sortiment. Butiken ingår i företaget KitchenTime och förutom möbler, lampor och inredningsdetaljer kan du shoppa lite allt möjligt till hemmet; köksapparater, bestick, porslin, glas, vitvaror, köksinredning, textilier m m, m m.


CONFIDENT LIVING

En kort beskrivning av butikens inriktning ges nedan

Med reservation för ev. förändringar i butikens utbud och villkor

Gillar du de där åtråvärda designikonerna som syns i inredningsmagasin och inredningsbloggar? Kika in hos Confident Living! Deras sortiment av fåtöljer består av både kända designklassiker från välrenommerade varumärken och designfåtöljer från märken som kanske inte är riktigt lika välkända (åtminstone inte för oss). Här kan du välja och vraka bland fåtöljer i allt från låga till mycket höga prisklasser.

Vilken typ av fåtölj är du ute efter? En rottingfåtölj till uteplatsen eller uterummet, en bekväm sittfåtölj att sjunka ned i framför TV’n, eller en skön loungefåtölj? Spana in fåtöljsortimentet hos Confident Living – med lite tålamod och tur hittar du kanske din favoritfåtölj.

Några utvalda exempel: Spana in trädgårdsfåtöljen Acapulco från Ok Design! Fåtöljen tillverkas för hand i Mexico och för tankarna till Acapulcos nattliv på 1950-talet. En annan känd designikon är rottingfåtöljen Paris från Sika Design (en riktig dyrgrip) som formgavs av Arne Jacobsen redan år 1925. Fladdermusfåtöljen KS Chair och Trifolium fåtölj från Ox Denmarq är andra exempel på populära designklassiker.

Leveranstid uppges vid resp. produkt. Handlar du för över 399 kr får du fri frakt med PostNord och Instabox. Fri premiumfrakt med Budbee på beställningar över 1299 kr.

Välj att betala med Klarna faktura, Klarna konto, direktbetalning via internetbank eller mot förskottsfaktura.

Se fullständiga köpvillkor här.

->Designfåtöljer hos Confident Living


 

Tips: Att jämföra utbud och priser i några olika butiker brukar löna sig. Sajten designikoner.se informerar om flera kända möbel- och inredningsbutiker på nätet. Är du intresserad av designhistoria finns det kortfattad fakta om kända formgivare att läsa på sidan.

 

Designklassiker, formgivna av kända designers:

Se fler kategorier här:

Belysning – designikoner

Inredningsdetaljer – designikoner

Matbord – designikoner

Soffor – designikoner

Stolar – designikoner