Kampanj – nedsatta priser på kyl och frys i retrostil

Under “Nyheter, tips, kampanjer m m” informeras du emellanåt om förmånliga kampanjer samt får tips och presentationer av utvalda produkter, roliga retrobutiker m m. Informationen innehåller reklamlänkar.

Hos Magasin11:

15 % på kylar och frysar

Gäller till och med den 31:e augusti 2024

Du hittar kampanjvarorna här:

Kyl och frys i retrostil

Kyl och frys i retrodesign
till kampanjpris (till och med 31/8-24)

Drömmer du om ett kök som för tankarna till 1950-talet eller 1960-talet? Nu kan du förverkliga den drömmen genom att köpa kyl och frys i retrostil online. Passa på i sommar då Magasin11 rear ut utvalda produkter från populära Severin till 15 % rabatt. Erbjudandet gäller till och med den 31/8-24. Du hittar produkterna här:

Kyl och frys i retrodesign till kampanjpris (t o m 31/8-24)

En retroinrett kök sprider glädje och nostalgi, med sina karakteristiska retrofärger och rundade former som påminner om en svunnen tid.

Att gå in i ett rum inrett med retromöbler är som att ta ett glatt kliv tillbaka i tiden. Tänk dig känslan av att öppna en kyl eller en frys med blänkande handtag och ett härligt bulligt utseende. Mysigt, eller hur?

Saknar du köksinredning som kommer att matcha din nya kyl och frys? Scrolla då igenom Magasin11’s utbud av klassiska brödrostar, färgglada vattenkokare, ikoniska mikrovågsugnar, retroinspirerade glassmaskiner med mera. Obs, varning: ett besök hos Magasin11 kan orsaka starka “vill-ha-begär”.

Låt ditt kök glittra av retroglädje och skapa ett rum som sprudlar av personlighet och stil! Beställ din kyl och frys i retrostil smidigt på din mobil, surfplatta eller dator. När du gjort det är det bara att vänta till leveransen sker. Eftersom det är fråga om stora, tunga och skrymmande produkter kan det kan ta ett par, tre veckor innan din produkt är på plats, så du får ha lite tålamod:)

Du hittar frakt- och leveransvillkor här:

Köp- och leveransvillkor hos Magasin11

->till Magasin11!

Med reservation för eventuella justeringar i Magasin11’s utbud och villkor.


Beställ second hand designmöbler

Suktar du efter någon speciell designklassiker, men tycker den är alltför dyr? Studera möjligheterna att handla begagnat hos företaget Mjuk. Har du tur finns din favoritikon till försäljning till ett hyfsat pris.

Tips: du kan också sälja dina gamla designikoner hos Mjuk. Läs mer om vad som gäller på företagets egen hemsida:

-> Till Mjuk!