Moderna Vintagekläder

Hållbart kvalitetsmode i stil från förr

”Taking the best from the past to the future”

->Jumperfabriken

Jumperfabriken erbjuder nysytt kvalitetsmode med inspiration från 1950-, 1960- och 1970-talens former, mönster och färger. Målsättningen är att kläderna ska hålla länge både vad gäller stil och kvalitet.

Sortimentet består till största delen av damkläder; jumprar, klänningar, toppar & blusar, kjolar och cardigans. Du kan också köpa accessoarer som handväskor, plånböcker, scarves, kuddar och tofflor.

Ett litet sortiment av stickade herrtröjor erbjuds, t ex den Haddock-inspirerade tröjan ”Olle by Jumperfabriken”.

 

Till de olika avdelningarna:

Jumprar

På den här avdelningen finner du flera varianter av stickade tröjor med fina mönster. En del uppdaterade klassiker och en del jumprar med nya mönster.

Klänningar

Gillar du klänningar med omlottknytning, A-linjeklänningar och mönstrade klänningar i klassisk design? Jumperfabriken är ett hett tips! De erbjuder klassiska klänningar sydda i härliga bomullskvaliteter eller svala viskosblandningar.

Toppar och blusar

Här finns stilsäkra toppar och blusar som du kan kombinera med både kjol och byxor. A-linjeformade toppar, blusar i smalspårig Manchester med ståkrage o. volang, Glencheckmönstrade toppar med ribbad halskrage, stickade tröjor med rosett fram, randiga trikåtoppar och finstickade jumpers är några av de produkter som erbjuds.

 

 

Cardigans

En kofta är både snygg och praktisk och passar till det mesta. Jumperfabriken säljer både enfärgade och mönstrade cardigans.

Kjolar och byxor

Vida, vippiga kjolar med markerad midja, med inspiration från 1950-talet, A-linjeformade klänningar, minikjolar och hundtandsmönstrade kläder med impulser från 1960-talet samt 1970-talsinspirerade kjolar och byxor i discostuk erbjuds.

Accessoarer

Jumperfabriken säljer svensktillverkade axelremsväskor, kuvertväskor och plånböcker, tillverkade av vegetabiliskt garvat skinn utan någon inblandning av tungmetaller.

Du kan också shoppa fina kuddar med fodral i mönstrad, stickad lammull.

Herrtröjor

Gillar du stickade och mönstrade tröjor i klassisk stil? Spana in Jumperfabrikens herrtröjor! Den Haddock-inspirerade tröjan ”Olle by Jumperfabriken” har blivit en populär storsäljare.

 

Om du tycker att prisnivåerna är höga kan du alltid spana in Outletavdelningen, där det erbjuds starkt prisnedsatta plagg:

Till Outletavdelningen

 

Fri frakt erbjuds vid köp över 1.000 kr. Vid lägre ordersumma än så kostar frakten 60 kr.

Leveranstid: 2 – 4 arbetsdagar.

Betala med kort, Klarna faktura eller delbetalning.

->Jumperfabriken