Veckans vara hos Magasin 11

Under “Nyheter, tips, kampanjer m m” informeras du emellanåt om förmånliga kampanjer samt får tips och presentationer av utvalda produkter, roliga retrobutiker m m. Informationen innehåller reklamlänkar

11 % rabatt på Hund- och Kattprodukter

Hundmatsburk i retrostil, med fina bilder. Mått: 8 cm x 19 cm x 26 cm. _Finns hos Magasin 11.
Din hund kanske inte bryr sig om var du förvarar hundmaten, med det blir mycket roligare för DIG att använda en hundmatsburk i retrostil:)Det finns flera varianter av både hundmats- och kattmatsburkar med roliga motiv hos Magasin 11. Mått: 8 cm x 19 cm x 26 cm.

 

Mellan den 2018-05-11 – 2018-05-16 får du 11 % rabatt på utvalda hund- och kattprodukter hos Magasin 11.

Kampanjen inkluderar bl a plåtskyltar i retrostil med roliga hund- och kattmotiv, de dimmbara bordslamporna “Cat Lamp” från italienska Seletti, hund- och kattmatsburkar försedda med roliga retromotiv, coola kylskåpsmagneter, retromuggar med katt- resp. hundmotiv m m.

Om du gillar retro- och vintageprylar, blir de små tingen i retrostil roliga inslag i hemmets inredning. Färgglada saker som drar blickarna till sig stimulerar till roliga samtal. Är de försedda med kul retromotiv bidrar de dessutom till den där härliga nostalgikänslan….

Saker som piggar upp den ibland lite grå vardagen är trevliga att ge bort i present. Är du på jakt efter en gåva till någon som har hund eller katt kan du passa på att köpa en kul retropryl med djurtema hos Magasin 11 den här veckan, när du får 11 % på utvalda hund- och kattprodukter.

"Cat lamp Felix", en bordslampa i svart från Seletti.
“Cat Lamp Fenix” från italienska Seletti. En cool bordslampa, designad av Studio Job. Kattlampan finns i tre olika färger och är tillverkad av glas och konstharts. Den är dimmbar och laddas via USB (batteritid 30 timmar). Mått: 46 x 12 cm. Höjd: 20,7 cm. Sladd: 1,5 meter. Kattlampan blir en supercool inredningsdetalj!

 

 

11 % på roliga retrosaker med hund- och kattmotiv hos Magasin 11 t o m torsdagen den 16 maj

Till veckans kampanj hos Magasin 11!