Begagnade HiFi-produkter

Söker du unika vintage/nyare/begagnade ljud-/hifiprodukter av bättre kvalitet?

 

Rehifi säljer produkter som bara är någon månad till 50 år gamla. Eller har du någon skivspelare, förstärkare eller någon annan HiFi-produkt som du vill sälja? Då kan vi rekommendera ett besök hos REHIFI.SE.

REHIFI.SE är en butik för både köpare och säljare av begagnade HiFi-produkter. Här kan du handla kvalitetsutrustning till bra priser. Genom att använda dig av redan existerande produkter istället för att köpa nytt gör du också en stor insats för miljön.

Exempel på HiFi-produkter hos REHIFI.SE är t ex CD-spelare, DAC:ar(D/A omvandlare), förstärkare, försteg, slutsteg, receivers, skivspelare, högtalare, kassettdäck, rullbandspelare, tuners, equalizers, pickuper och nålar samt andra tilllbehör.

REHIFI.SE är också importör och försäljare av Tune Audio samt Quali-fi´s högtalare.

Butiken REHIFI.SE håller till i Hjärup, Skåne. Om du vill sälja någonting själv är ett besök i butiken att föredra, så att du kan visa upp dina produkter, men naturligtvis kan du också göra en förfrågan online. Kontakta butiken för mer information.

Är du intresserad av att köpa någon produkt som visas på hemsidan går det lika bra att handla i webbutiken som att handla direkt i den fysiska affären.

Adress till REHIFI.SE är:

REHIFI.SE
Köpmannagatan 26
245 65 HJÄRUP

Hjärup ligger i Skåne, mellan Lund och Malmö.

Kolla upp öppettiderna på hemsidan, så att du inte kör till Hjärup i onödan:)

Kontaktuppgifter till REHIFI.SE hittar du här.