Retrogodis

Retrogodis hos Ginza
– utvalda produktexempel


-> Beställ retrogodis idag!

Gammeldags geléhallon. Beställ retrogodiset hos Ginza!
AKO Chokladmintkolor. Retrogodis, beställ hos Ginza!

 

Stort utbud av nostalgigodis/retrogodis hos Ginza

Alla har vi våra godisfavoriter. Nostalgigodis från barndomen väcker härliga minnen till livs. Mycket av dagens godissorter kommer säkert att förvandlas till retrogodis i framtiden. Det dyker ständigt upp nya godissorter och alla gottegrisar som gillar sött snask kan välja och vraka ute butikerna. Choklad, lakrits, vingummin, kolor, tugummi, sött, surt, salt….you name it!

Vilket är din favorit bland nostalgigodiset? Kanske Nickel, Salt i Sol, Viol, Friska Fläktar, AKO kolor, kolabönor, polkagris-karameller, lakritspinnar, punchknappar, salmiakpastiller, Kungen av Danmark, mintkulor eller geléhallon? De finns att köpa i nyproduktion, som s k “retrogodis”, bl a hos Ginza.

Om du föredrar ekologiskt godis är förmodligen nostalgigodiset inget för dig. Kanske är det bättre att du satsar på en specialbutik som nischat in sig på att sälja ekologiska sötsaker (du hittar några utvalda butikstips på presentnavet.se)

Retroinspirerade sötsaker är roliga att ge bort i present. En låda fylld med presentmottagarens favoritgodis blir en överraskning som kommer att ge mycket glädje. Ett stort utbud av nostalgigodis hittar du hos Ginza, en av de största retrobutikerna på nätet i Sverige.

Handla dina retroprylar i Sveriges största retrobutik!

 

-> Beställ retrogodis idag!