Retrogodis

Retrogodis hos Ginza
– utvalda produktexempel

Stort utbud av nostalgigodis/retrogodis hos Ginza

Alla har vi våra godisfavoriter. Nostalgigodis från barndomen väcker härliga minnen till livs. Mycket av dagens godissorter kommer säkert att förvandlas till retrogodis i framtiden. Det dyker ständigt upp nya godissorter och alla gottegrisar som gillar sött snask kan välja och vraka ute butikerna. Choklad, lakrits, vingummin, kolor, tugummi, sött, surt, salt….you name it!

Vilket är din favorit bland nostalgigodiset? Kanske Nickel, Salt i Sol, Viol, Friska Fläktar, AKO kolor, kolabönor, polkagris-karameller, lakritspinnar, punchknappar, salmiakpastiller, Kungen av Danmark, mintkulor eller geléhallon? De finns att köpa i nyproduktion, som s k “retrogodis”, bl a hos Ginza.

Om du föredrar ekologiskt godis är förmodligen nostalgigodiset inget för dig. Kanske är det bättre att du satsar på en specialbutik som nischat in sig på att sälja ekologiska sötsaker (du hittar några utvalda butikstips på presentnavet.se)

Retroinspirerade sötsaker är roliga att ge bort i present. En liten låda fylld med presentmottagarens favoritgodis blir en överraskning som kommer att ge mycket glädje. Ett stort utbud av nostalgigodis finns hos Ginza, som övrigt är en av de största retrobutikerna på nätet.

Exempel på retrogodis/nostalgigodis hos Ginza:

 

Handla dina retroprylar i Sveriges största retrobutik!