Betty Boop statyer

Statyer/figuriner av Betty Boop

Populära samlarfigurer

->Betty Boop figuriner

du hittar dem hos Magasin 11

Betty Boop lampa Leg Up, röd. Höjd: 23 cm, material resin.
Betty Boop lampa Leg Up, röd. Perfekt att sätta i din myshörna! Lampan finns i flera färger. Höjd: 23 cm, material resin.

Gillar du Betty Boop? Hos Magasin 11 finns flera fina statyer av omåttligt populära gamla goda Bettan. Statyerna finns i olika storlekar, från små till riktigt stora.

En staty med Betty Boop blir ett roligt inslag i ditt retroinspirerade hem. Eller som en inredningdetalj i din dinerrestaurang, om du nu har en sådan.

Vill du börja samla på Betty Boop-statyer? Välj ut en favoritfigur och starta med den. Sedan kan du spara ihop till fler, eller önska i present/julklapp. Fast de är rätt dyra…. Men otroligt tjusiga! De fina statyerna blir roliga blickfång som genererar glada känslor i kroppen.

 

Vem var Betty Boop?

Boop-boop-be-doo”…. Den s k catch phrasen känner du säkert igen😊!

Den vackra kvinnan Betty Boop skapades 1930 av Max Fleischer, en amerikansk animatör med rötter i dåvarande Österrike-Ungern. Max Fleischer är bl a känd för att ha skapat seriefigurerna Betty Boop, Karl-Alfred och Stålmannen.

Betty Boop blev omåttligt populär och medverkade i ett flertal filmer. Hon hade t o m en egen filmserie som omfattade inte mindre än 89 filmer. Mae Questel var den skådespelare som gjorde de flesta av rösterna till Betty Boop.

Om du besöker ett 1950-talscafé  eller en äkta diner stöter du med största sannolikhet på Betty Boop någonstans i lokalen. Kanske som en tavla eller poster på väggen, eller som en liten staty i någon fönsterkarm. Eller som en stor staty på golvet…. Kanske du helt enkelt blir välkomnad av Betty Boop i dinerentrén?

Kika in hos Magasin 11 och spana in figurinerna av Betty Boop!

->Betty Boop figuriner

TIPS:

Vilken typ av retroprodukt är du ute efter? Välj önskad kategori här:

Badrumsprodukter i retrodesign

Brödrostar i retrodesign

Espressomaskiner / kaffekokare i retrodesign

Flamingos

Köksutrustning i retrostil

Möbler i American Dinerstil

Plåtskyltar med retromotiv

Retrobelysning

Retroelektronik

Retrogodis, läsk och retrokonfektyr

Retroklockor

Retrokonsoler

Retromerchandise

Retroprylar

Retro T-shirts