Bordslampor i retrostil hos Inspiri

Retrolampor i klassisk design för hemmets alla vråer

För dig som känner att kontoret saknar den där inspirationskällan, att köket behöver piffas upp eller att vardagsrummet kräver en “retro touch” är en lampa i retrostil den perfekta lösningen. Hos Inspiri hittar du bordslampor av alla former, färger och storlekar utformade med retro design i åtanke. 

Välj och vraka bland belysning från kända fabrikat, t ex Rex London, eller mer ovanliga produkter från ‘Inspiris unika fynd’-samlingen. Hitta rätt bordslampa av en av flera olika typer:

 • Skrivbordslampa
 • Strålkastare
 • Neonlampa
 • Stormlykta

I och med retrostilens uppsving under senare år vill allt fler också belysa sina hem med lite stil. Därför har retro lampor av olika slag blivit otroligt populära. Deras tidlösa design drar omedelbart till sig gästernas uppmärksamhet och bidrar till att sätta stämningen i huset. 

Surfa in på Inspiris hemsida och beställ din retro lampa idag!

Unik retro skivspelare från Ginza

Spela dina gamla skivor med en ‘Champion’

Var det länge sedan du lyssnade på dina gamla vinylskivor? Ligger din CD-samling och skräpar? Har du som så många andra gått över till att bara lyssna på musik via streaming? Nu kan du göra allt med en enda apparat! En ‘Champion’-spelare från Ginza låter dig spela all din musik på enklast möjliga sätt.

Spelaren är utformad med klassisk retro design i åtanke. Utsidan i trä påminner dig om en genuin skivspelare från svunna tider. ‘Champion’ kommer utrustad med ett stort antal funktioner, exempelvis:

 • AM/FM-radio
 • Bluetooth-connection
 • 3,5 mm AUX-ingång
 • USB-ingång

Använd den inbyggda inspelningsfunktionen för att digitalisera dina gamla skivor. Överför dem till en USB-sticka och lyssna så mycket du vill. Oavsett i vilken form du förvarar din musik är ‘Champion’ det bästa valet. Skaffa en retro skivspelare idag och avnjut all din musik när som helst!

Espressomaskiner med elegant retro design

Brygg morgonkoppen med en retro espresso maker

Gillar du att starta dagen med en stark kopp kaffe för att få den där extra “boosten”? Kanske har du ont om tid och behöver ett enkelt och snabbt sätt att få din koffeinkick? Nu kan du brygga den perfekta espresson på nolltid med en espressomaskin i retrostil från Magasin 11!

Espresson är en kaffedryck med en lång historia. Dess ursprung hittas i Italien under slutet av 1800-talet då en primitiv espressomaskin uppfanns. Sedan dess har den uppiggande brygden spridits över hela världen och espresso makers finns idag i många hem. 

Hos Magasin 11 finner du ett stort antal modeller i varierande storlek, färg och med olika funktioner att välja bland. Varje espresso maker är utformad med retro design i åtanke och skulle passa in i vilken 50-tals diner som helst. Oavsett om du tänker starta ett vintage-café eller bara vill ge köket en retro-makeover är en espresso maker från Magasin 11 ett måste. Beställ din idag och brygg din nästa morgonkopp med stil!

Unika retro kylskåp från Magasin 11

Piffa upp köket med ett retro kylskåp

Är du trött på din gamla köksinredning? Känner du ingen inspiration när du står och lagar middag? Med ett retro kylskåp från Magasin 11 livar du upp i köket och ger hemmet den där stämningen som motiverar dig att ta din matlagning till nästa nivå. 

Kylskåpen är skapade i klassisk amerikansk retro diner-stil som utstrålar passande vintage-vibbar. Ljusa färger och kromdetaljer är typiska inslag som ger produkterna sin unika men igenkännliga look. Kylarna, som bär det lämpliga namnet Big Chill, är tillverkade i metall, magnetiska och är väldigt högkvalitativa. 

Den klassiska dinerstilen var som populärast under 1940- och 1950-talen och har synts i oräkneliga filmer och tv-serier. Med retrodesignens uppsving under senare år har diner inredning tagit sig in i många svenska hem. Ett retro kylskåp blir utan tvekan festens samtalsämne nummer 1. Besök Magasin 11 och beställ idag!

Klockor i retrostil hos Inspiri

Skaffa en retro klocka till ditt hem

I det moderna samhället blir saker och ting allt mer komplicerade. Telefoner, läsplattor och armbandsur ska vara “smarta” men blir ofta väldigt krångliga. En retroklocka från Inspiri påminner dig om en enklare tid och väcker gårdagens minnen. Välj bland vägg- och väckarklockor med varierande färger och former

Alla klockor i sortimentet är designade med retrostil i åtanke. Varje väggur är som hämtat från ett klassiskt 50-talskök, och varenda väckarklocka skulle enkelt passa in i ett sovrum från samma period. Urtavlorna är utformade för att vara så tydliga som möjligt. Tack vare klara siffror i retrotypsnitt räcker ett snabbt ögonkast för att du ska vara säker på vad klockan är. Ljusa färger inspirerar och ger klockorna sin “vintage-feel”. För dig som är sugen på att inreda eller piffa upp hemmet med retroinslag är ett av dessa ur en nödvändighet. 

Inspiri erbjuder säkra val från välkända märken som Rex London, men även mer unika fynd från mindre varumärken under ‘Inspiris Unika Fynd’. Surfa in på Inspiri och hitta en retro klocka som passar just dig!

Retro-feeling med en bokstavslampa

Inspirera med en cirkuslampa

Cirkuslampan är ett svenskt påhitt som på sistone vunnit stor uppmärksamhet och popularitet. Lamporna är utformade som bokstäver och andra tecken och är fyllda med glödlampor vilket ger dem en speciell retrokänsla. En bokstavslampa är den perfekta inredningsdetaljen för dig som vill styla hemmet med lite retrostuk. Kombinera fler lampor för att skapa inspirerande ord som peppar dig och din familj. 

Varje cirkuslampa har en tidlös design och finns i olika färger, exempelvis röd, blå, vit, grön och rosa. Retro-feelingen ges av hur glödlamporna placerats i bokstaven. Man har gjort detta på ett sätt som efterliknar den reklamskyltning som ofta sågs utanför biografer, teatrar och cirkusar under stora delar av 1900-talet. Kanske känner du nostalgi för de där mysiga biokvällarna eller fantastiska teaterföreställningarna? Då är en bokstavslampa den perfekta lösningen som påminner dig om den gamla goda tiden. 

Då cirkuslampan först släpptes blev den en omedelbar klassiker som hyllades av kritiker. Nu syns den i vart och vartannat inredningsprogram på tv och i varje trendigt hem. Den är ett måste för dig som vill ge huset ett charmigt retrolyft och imponera nära och kära med din stilkänsla. Besök Magasin 11 nu och beställ din bokstavslampa!

Dinermöbler till ditt retro-hem

Unik retrostil med Diner Möbler

För den som inreder hemmet i retrostil är den klassiska amerikanska dinern ofta en viktig inspirationskälla. Dennes unika stil syns ofta på film och TV vilket gjort den mycket omtyckt och omisskännlig. Oavsett om du vill ge köket ett lyft eller behöver ett nytt soffbord till vardagsrummet erbjuder diner möbler användbarhet utan like kombinerat med en speciellt charmig stil. Hos Magasin 11 hittar du dessa tidlösa möbler i diverse färger och former. Välj bland diner inredning i flera kategorier:


De uppiggande färgerna och de glänsande kromdetaljerna drar omedelbart till sig uppmärksamheten och gör ditt nya diner set till middagens stora samtalsämne. Om du känner att baren saknar den där färgklicken eller om köksinredningen är för svårstädad kommer ett set av dessa möbler garanterat att lösa dina problem. Surfa in på Magasin 11 idag och beställ din personliga diner!

Enkel korvgrillning med en ‘Hot Dog Toaster’

Försäkra att middagen blir en succé

Att tillaga en varm korv med bröd kan inte bli enklare än så här! Med en ‘Hot Dog Toaster’ slipper du krångla med grytor och kastruller eller grillen. Ladda toastern med korvar och bröd, vänta två minuter, och avnjut sedan en perfekt tillagad måltid

Saknar ditt kök den rätta känslan? De där dragen som inspirerar dig när det är dags att tillaga kvällsmaten? Att piffa upp köksinredningen med lite ‘retro’ ger garanterat önskad effekt. Korv-rosten är utformad med typisk retrodesign i åtanke. Den röda färgen och kromdetaljerna ger en klassisk amerikansk diner-feeling som utan tvekan ger ditt kök den “retro-touch” som kanske saknas. En ‘Hot Dog Toaster’ väcker intresse vid första anblick och blir utan tvekan festens främsta “conversation piece”. Hos Ginza hittar du denna unika köksapparat.

Coola neonlampor hos Inspiri

Piffa upp hemmet med en neonlampa

För dig som eftersöker en retrokänsla i hemmet är neonlampan det perfekta valet. Oavsett om vardagsrummet behöver piffas upp eller om köket ska inredas i retrostil är den ett måste. Kanske är du ute efter en unik, oförglömlig present till en nära vän, födelsedagsgris eller konfirmand. Hos Inspiri hittar du neonskyltar med spännande teman:

 • Love
 • Flamingofeber
 • Dreams

Neonbelysning bygger på teknik som funnits i över 100 år. Ädelgasen som sedan dess har använts för att lysa upp allt från reklamskyltar till konstinstallationer blev mycket populär under mellankrigstiden.

Med de senaste årens “retroboom”, och den nostalgikänsla många känner för svunna tider, har neonlampan fått ett rejält uppsving. Dess unika och tidlösa design ger inspiration och gör den till den perfekta inredningsdetaljen för dig som vill liva upp hemmet. Inspiri erbjuder dig ett stort utbud av neonlampor i olika former och färger där du garanterat hittar något som faller dig i smaken.

Unika retroprodukter på Inspiri

Retroinspirerade designprylar

Ska du byta stil i hemmet? Känner du att köket eller vardagsrummet saknar den där “retropiffen”? Tycker du att de rådande formgivningsstandarderna är lite tråkiga? Under senare år har många upplevt samma känslor och eftersökt inredningsdetaljer som påminner dem om gårdagens designtrender. Inspiri är nätbutiken som erbjuder designprylar i retro- och andra unika stilar för varje vrå i huset. Oavsett om du är ute efter kökstillbehör, neonbelysning, väggklockor eller plåtskyltar kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken. Välj produkter från en av flera retroinspirerade teman, exempelvis:

Inspiri har designprodukter från både små och stora varumärken. Välkända namn som Rex London, Temerity Jones och Talking Tables erbjuder högkvalitativa och ansedda retroprodukter. Mer ovanliga och udda prylar som garanterat blir festens stora konversationsämne går att hitta under ‘Inspiris Unika Fynd‘.

Inspiri ger dig fri frakt vid alla köp över 500 kr, annars 59 kr.