Retroskivspelare

Under “Nyheter, tips, kampanjer m m” hittar du ibland förmånliga kampanjer samt får tips och presentationer av utvalda produkter, roliga retrobutiker m m. Informationen innehåller reklamlänkar.

Beställ en skivspelare till dina vinylskivor

Retroline Vintage Skivspelare - beställ hos Ginza!

Behöver du en skivspelare till dina vinylskivor? Kika in hos Ginza, Sveriges största retrobutik på nätet. Här finns flera fina skivspelare att välja bland. I prisklasser från lågt till högt.

Oavsett om du vill ha en skivspelare med bluetoothsändare eller en enkel skivspelare i retrolook likt skivspelare “från förr i tiden” finns det alternativ att välja.

Tillhör du den stora skara som sparat gamla LP-skivor och EP-skivor? Det är svårt att skiljas från dem. Det är ju så roligt att bläddra bland alla skivfodral och studera omslagsbilderna och texterna.

Med en retroskivspelare behöver du inte bara beskåda och beundra dina skivikoner visuellt. Nej, med en sådan i din ägo kan du även avlyssna dina gamla favoriter och njuta av alla dina musikminnen med hörseln. Och visst är det roligt att kunna spela upp sina gamla favoriter?

Hos Ginza hittar du även ett megastort sortiment av vinylskivor. En bra butik för dig som föredrar den gamla analoga tekniken framför dagens digitala. Eller varför inte kombinera båda teknikslag?

Låt dig inspireras av Ginzas sortiment av retroskivspelare! Med lite tur hittar du din favorit. Du hittar skivspelarna bland elektronikprylarna:

->Retroinspirerad elektronik hos Ginza 


Fler retrotips:

Du som gärna inreder hemmet med prylar i retro design gillar sannolikt Ginza. Varför inte förvandla ditt kök till en riktig retrooas? Läs mer om Ginzas utbud av hushållsapparater och andra köksprylar i retrostil här:

Hem- och hushållsprodukter i retrostuk hos Ginza


Alla Hjärtans Dag, 14:e februari

Några alla hjärtans-presenttips från sajten Presentnavet.se

skicka choklad, lakrits och annat gott
skicka blommor med bud
personliga presenter
skicka ost och delikatesser